L

LOVESHOOT OP HET STRAND IN HOEK VAN HOLLAND

 

Stiekem ben ik best wel een beetje jaloers op dit stel. Ik woon al dicht bij het strand, maar zij hebben het strand gewoon als achtertuin! Ze zijn daar dan ook vaak te vinden. Na het werk even een duik in de zee, de picknickmand mee voor een lunch of hardlopen door de duinen. Het strand is een liefde die wij beiden delen. Waar deze fotoshoot moest plaatsvinden, was dan ook geen moeilijke keuze. Het strand! Een shoot naar mijn hart!

Het was een last minute aanvraag die ik bijna niet zelf kon fotograferen. Floor en haar vriend gingen in juni een geregistreerd partnerschap aan. Een bijzondere gebeurtenis natuurlijk, die ze graag met een loveshoot wilden vieren. Helaas kon ik hun dag niet! Ik zou dan in het vliegtuig zitten van Frankrijk terug naar huis van een welverdiende vakantie. Dus ging ik al op zoek naar een collega die de shoot van mij zou kunnen overnemen.

Oh, wat was ik blij toen ze mailden dat ze wel erg graag mij wilden als fotograaf. Dan maar de datum verzetten. En dat deden we! Ze hebben even op de fotoshoot moeten wachten, maar dit zomerse licht vol kleur, deze setting op het strand en in de duinen van Hoek van Holland… Dat was het meer dan waard, als je het mij vraagt.

 

 

Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand Loveshoot in Hoek van Holland op het strand

CLOSE MENU